Rapport från Göteborgsfilialen

I förra veckanvar jag och Jennie hos Café Trappa Ner i Göteborg och lämnade ca 70 mössor samt lite annat smått och gott. Café Trappa Ner drivs av Baptistkyrkan och samarbetar bl a med Stadsmissionen. Eftersom denna verksamhet ligger mitt i centrala Gbg har de många fler besökare än där vi lämnat tidigare. Hit kommer ca 175 personer varje dag och 50-75 av dessa har det riktigt svårt.

När vi kom blev vi tacksamt välkomnade. Vi fick hjälp att bära in våra säckar och många kom fram och pratade och tog i hand för att tacka för vårt engagemang. Att Hjälpstickan vill skänka fina saker var ”fantastiskt” och ”guld värt”. På frågan om vad de skulle önska sig om det gick att styra så var det vantar som låg högt upp på listan.

Mössorna kommer till stor användning redan nu och det är otroligt vad många fina de har att välja bland. Här behöver ingen bara ta det som finns utan man kan få välja den finaste 🙂

Ingela Berndtsson, filialansvarig Göteborg

One comment

  • Underbart, det värmer i hjärtat att läsa om, att dessa personer kan få en fin mössa, och så småningom ett par vantar att värma sig med.
    kram//tina i Falun

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.