Planerar utskick av garn till sticklistan

Jag planerar ett utskick av garn till de som står på sticklistan. Förra vintern hämtade jag sju flyttkartonger från en man vars hustru hade dött. Det här har jag nu gått igenom för att göra ett utskick.

Jag frågade i vår facebookgrupp om jag skulle skicka före jul eller efter… det var en blandad giv 🙂

jag kanske hinner skicka några i veckan som kommer men annars kommer det paket efter jul. jag vet inte hur långt garnet räcker för att i dessa sju kartonger var inte så passade för vår verksamhet. Av det som inte passat oss har jag gett bort till skolor, förskolor och en dagverksamhet.

 

Vill du stå med på sticklistan?
Bli då medlem i Hjälpstickans Vänner så kan du stå på sticklistan.

Ulrica

One comment

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.