Bidrag till Malmö efterlyses

Sockar

Vår nystartade filial i Malmö efterlyser bidrag. Det finns flera ställen att lämna in på i Malmö/Österlen men också en adress att skicka till.

Som vanligt är det sockar och vantar som efterfrågas mest men allt är välkommet.

Uppdatering: City Gross har hoppat av som inlämningsställe men det går bra att ringa vår filialansvarige och ”stämma träff”.

Här hittar du adresser

 

2 comments

  • Inger Göthenqvist

    Jag stickar för fullt! Jag bor i Svedala o vill lämna i Malmö. Jag har alltid tänkt på hemlösa i Malmö. Men var finns er filial? Jag ser bara Ica Maxi i västra hamnen. Jag är lite handikappad men kör bil men är numera inte pigg på att köra genom hela stan. Jag har stickat en tjock halsduk i halvpatent och 2 mössor o håller på med vantar. Jag vill hinna göra lite till innan jag lämnar. Kram till er alla stickare! : ) Inger

  • Hej Inger! Kontakta Ann-Marie så kan ni komma överens om var ni kan sammanstråla och lämna bidrag. //Ulrica

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.