Stickfest i Väst

logoSIVHelgen den 15-17 mars 2013 är det åter dags för Stickfest i Väst – denna gång i Gottskär ett par mil söder om Göteborg. Det är en stickhelg som man kan vara med på i den utsträckning man har möjlighet. Man kan både bo över och äta, sova och göra stickning dygnet runt, eller så kan man komma som gäst över dagen och ändå njuta av atmosfären och alla aktiviteter som pågår.

Under lördagen kommer jag, Ulrica Loeb, ha en workshop i hur man kan använda Ravelry.com på ett smart(are) sätt och intäkterna för den workshoppen kommer att gå till Hjälpstickan.

Så håll ett öga på anmälningstiden om du vill få boende och boka dig för en stickhelg utöver det vanliga. Jag kommer att finnas där fredag till söndag så ni som bor i Väst, gör gärna ett besök över dagen.

Här finns all information du behöver

 

2 comments

  • Hej! Jag bor också i väst, 1,5 mil från gränsen till Västra Götaland i sydvästra Värmland. Men tyvärr får jag inte vara med har jag fått besked om eftersom jag bor i ”fel län” och det beklagar jag annars hade jag mer än gärna kommit !!!

  • Till Desirée: någon sån information kan inte ha kommit från Stickfest i väst – här är precis alla välkomna! Oavsett i vilken stad, vilket län eller vilket land man bor i. Att det heter ”väst” har inget med själva deltagandet att göra utan mer att det arrangeras västerut. Varmt välkommen med din anmälan om du fortfarande är intresserad!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.