Planerar utskick av garn till sticklistan

Jag planerar ett utskick av garn till de som står på sticklistan. Förra vintern hämtade jag sju flyttkartonger från en man vars hustru hade dött. Det här har jag nu gått igenom för att göra ett utskick.

Jag frågade i vår facebookgrupp om jag skulle skicka före jul eller efter… det var en blandad giv 🙂

jag kanske hinner skicka några i veckan som kommer men annars kommer det paket efter jul. jag vet inte hur långt garnet räcker för att i dessa sju kartonger var inte så passade för vår verksamhet. Av det som inte passat oss har jag gett bort till skolor, förskolor och en dagverksamhet.

 

Vill du stå med på sticklistan?
Bli då medlem i Hjälpstickans Vänner så kan du stå på sticklistan.

Ulrica

Dags att förnya eller bli medlem i Hjälpstickansvänner

Gå med i Hjälpstickans Vänner och stöd vår verksamhet.
Som medlem i Hjälpstickans Vänner stödjer du vår verksamhet, du kan stå på vår Sticklista, och du får löpande information från oss i form av ett nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kommer per mejl och innehåller senaste nyheterna om vår verksamhet, samt eventuella rabatter.

Sticklistan är en lista över de som vill få garn till skänks. Privatpersoner kan skicka efter namn på stickerskor att skicka sitt garn till och i de fall vi har sponsorgarn skickar vi detta efter denna lista. Efter att du betalt medlemsavgift till Hjälpstickans Vänner får du instruktioner om hur du anmäler dig till den listan.

Medlemskapet löper på kalenderår, årsskifte till årsskifte, och pengarna går oavkortat till Hjälpstickans verksamhet.

Här blir du medlem

Säsongsavslut: Äntligen verkar sommaren komma

Man vet inte riktigt när man vågar ropa hej – när är säsongen slut? I norr ligger snön fortfarande kvar men här i söder har vi haft några dagar som känts som sommaren äntligen är på väg. Den kalla vinden har avtagit och jag har lagt bort vantarna när jag cyklar på morgonen.

Så var säsongen 2022/2023 slut och vi ber er som fortsätter att sticka att lägga era alster på hög tills vi drar igång igen i september/oktober. På det sättet får de som ansvarar för filialerna lite vila och semester. 

Men fortsätt gärna sticka, framför allt sockar är det perfekta sommar-sticket, om du frågar mig, de är inte så stora och varma att ha i knät.

Jag önskar dig en härlig sommar, lagom varm, med många sköna minnen.

Ulrica

Tack alla Stickfest i Väst deltagare!

Jag vill tacka er alla deltagare på Stickfest i Väst för er pengagåva till Hjälpstickan genom garnlotteriet och även för det garn vi fått till skänks! Pengarna kommer under våren att användas till porto för garnutskick till våra stickerskor.

Garnet kommer att värma någon som fryser kommande vinter. Stort tack också till dig Linda Berglund Skrubbe som orkar dra detta lass 🙏🏻💪🏻 med ditt team!!
Stort tack och sticka lugnt!
Ulrica

Tack för alla bidrag till Skåne!

Vilken vecka!
Så mycket stickat som jag hämtat till Hjälpstickan.
Det har varit många kassar med vantar, mössor, raggsockor, sjalar o.s.v.
+ en halskrage från Maria som kom med posten.
På bilderna får alla en glimt av de värmande, vackra o härliga plaggen.
Tack alla för en fantastisk insats.
Dags att packa för transport till Malmö.

Detta bildspel kräver JavaScript.

1 2 3 34