6 comments

 • Efter dagens julklappstips i Kyrkans Tidning lär det komma många fler bidrag. *ler*
  Undrar just om det kanske finns liknande projekt för Stadsmissionen i Göteborg.
  Ska kolla.
  Annars kanske vi blir några som startar upp ett – hoppas att det är OK för dig.
  Hälsar Ingela i Bollebygd

 • Jag tror de olika Stadsmissionerna är egna organisationer och nej jag har inget emot liknande initiativ i andra delar av Sverige. OM ni startar upp liknande så kontakta gärna mig igen så kan jag länka till er och ni till mig så stöttar vi varandra i cyberrymden.
  Lycka till!

 • Lämnade en påse till Marias Garn idag, hoppas plaggen kommer att värma.
  Du får gärna länka till min blogg, försöker skriva några rader på svenska igen. Bloggen är mest finskspråkig.

 • Hej!
  Var på Marias Garn och lämnade in en påse med saker som jag hoppas ska komma till användning. Jag är så tacksam att jag kan göra nåt av det jag har och få plats till lite nytt garn hemma…It´s a win-win situation!
  Helen

 • Hej hej! Så roligt att se mina knas-gröna grejer på bild. Hoppas också få stå med på listan över alla som har bidragit. /Jennifer

 • Visst får du stå med där! Flera bidrag som jag fått in saknar vem det kommer ifrån. Är det någon annan som vill stå med på listan är det bara att säga till.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.