Hjälpstickan är nominerad till Svenska Hjältar

Idag ringde Aftonbladet och berättade att Hjälpstickan är en av de nominerade till deras och TV4:as projekt Svenska Hjältar.

På lördag presenteras Hjälpstickan i Aftonbladet tillsammans med andra nominerade. Jag ska ärligt säga att jag inte riktigt vet hur detta går till men det jag kan läsa mig till på sajten Svenska Hjältar är att det sedan är en jury som plockar ut hjältedåd som de tycker berör. TV-gala sänds i december.

Jag är otroligt stolt och glad att det vi gör får uppmärksamhet på detta sätt.
Det är varje stickerska och varje sponsor till Hjälpstickan som kan känna sig stolt över denna nominering.
Grattis till er alla!

Köp Aftonbladet på lördag och njut av uppmärksamheten!

Kram Ulrica

9 comments

 • så roligt 🙂
  jag har juh bara skänkt en möbius o ett par vantar (som inte är med på kartan) men planerar att skänka mer!
  grattis allahopa!
  ska be maken köpa tidningen eftersom jag åker till England 3/9-1/10!
  kraMyz

 • Åh så roligt. Måste köpa tidningen och läsa

 • Underbart att ditt fantastiska initiativ och jobb blir så uppmärksammat Ulrica! Plus alla medstickare ute i landet förstås. Själv har jag mitt första paket på väg till dig. Men det lär inte bli det sista =)

 • Grattis!
  Vi håller tummarna. =)

 • Mjau – Tack!

 • Verkligen häftigt.GRATTIS !!!!!

 • Grattis till nomineringen. Jag fick tips om din sida via min syster när jag tipsade henne om Hjärtekatten. Sen visade det sig att det var er vi våldgästade en natt på Gotland och fick goda bullar. Ibland är världen liten 🙂
  Lycka till // Karin

 • Jätteroligt att höra om nomineringen. Nu måste vi verkligen hålla tummarna så att många röstar på Hjälpstickan. Stort GRATTIS till dej Ulrica som från början startade upp detta , och för att du är en sådan jättefin inspiratör och drivkraft till oss andra som stickar och virkar ute i landet.( även grannländer)

  kram på dej Ulrica, och ett stort och varmt GRATTIS!

  //Tina i Falun

 • Men kära nån! Världen är inte stor! Tack!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.