Hjälpstickans första lämning

Idag lämnades allt insamlat till Stadsmissionen. Jag träffade Mija Bergman (enheltschef på Bostället) och Annelie Edren (Verksamhetschef). De berättade om sin verksamhet och hur de jobbar. Jag märkte snabbt att jag lever i en skyddad värld och att jag är väldigt naiv. Samtidigt, om jag inte var naiv kanske jag inte hade tagit detta initiativ?

Vi fikade och pratade. De var jätteglada för alla fina bidrag, vi tittade igenom Mija och Annelie o:ade och a:ade. De berättade att i första hand kommer bidragen att gå till akutboende delen för män och därefter kommer de mindre storlekarna att gå till deras verksamhet för kvinnor.

I fortsättningen är det Mija jag kommer att kontakta när det är dags att lämna fler bidrag. Nya bidrag har redan kommit in genom Marias garn.

Rekommenderade artiklar

1 kommentar

  1. Fint ide det här tycker jag läser om det i dagens svd, jag kan inte sticka själv men jag lägger in er webb.adress på min tvp bloggar http://www.jernsaxen.blogspot.com samt på http://www.oumberligating.blogspot.com ni kan ju titta in på dem och se vad ny tycker. Persnoligen så tycker jag att de passar mycket bra, lånar bilden från svd då får de också lite reklam mvh Peter Olofsson

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.