Filialträff för hjälpstickorna

tallbackenÄntligen ska vi träffas, vi som sköter var sin filial i Hjälpstickans namn. Vi ska träffas på min mammas gård utanför Kumla. Tillfället uppenbarade sig när mamma och hennes man bestämde sig att resa till USA. Då fanns ledig lokal för träff så att säga.

Helgen går i maskornas tecken. Vi ska äta och dricka gott, prata om Hjälpstickan och dess framtid och sticka så klart. Dessutom har vi planerat utflykt till Ateljé Norrgården där vi hoppas på en guidad tur bland angoragetter och ystningsmaskiner.  Anita i Falun fick veta att de har stick-och virkdag i Tysslingen på söndagen så det kanske blir det sista vi besöker innan vi åker hem.

Till vår träff har vi fått fina skänkta garner av Nysta, KarMa, Nettans Garn och Annorlunda ting i Askersund, 3stickor och Marks&Kattens. Stort tack till er!

2 comments

  • 3 stickors garn har inte kommit än tyvärr, men MoK har lovat leverans imorgon. Så det blir en garnbil jag får äran att köra upp till Kumla på fredag.
    Ha det gott, och kör försiktigt!

  • Tror inte jag skrivit här förr trots att jag följt bloggen länge. Tack! för tipset om Tysslingen på söndag. Idag reser vi söderut från vår by i västerbotten till Vedevåg 4 mil norr om Örebro, där jag är barnfödd. Jag tror bestämt att jag tar med min gamla farbror och gör en utflykt till Tysslingen på söndag. Om jag ser några som viftar med garnnystan och stickor är det troligen ni, eller hur? 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.