En dag på Nordiska Museet

Här kommer en radda bilder från dagen på Nordiska Museet i Stockholm. Det var massor av folk som kom. Redan innan vi hunnit tillbaka från att parkera bilen hade det lämnats tre stora kassar på vårt utställningsbord. Sen fortsatte det på det sättet och flera nya och gamla bidragsgivare kom förbi och lämnade garn eller pratade. Alla våra informatonslappar försvann under den första 1,5 timmen så nästa gång ska man ha ordentligt med lappar. Många kände till Hjälpstickan, hade läst om oss i pressen eller sett oss på nätet. Flera var Facebokvänner och/eller fans. Jättekul att få träffa er på riktigt och tack snälla för alla bidrag. Vi kände på säcken som vi fick och vi tror att det rör sig om en 10-15 kilo bidrag. Underbart!

Det alla säger som inte känner till Hjälpstickan är att alla bidrag är så välarbetade och fina. Vi säger då att det är viktigt att man själv skulle kunna tänka sig att ta på sig bidraget. Då kommer någon annan också att göra det.

Min medhjälpare är Anita som sköter filialen i Falun som överraskade mig med att dyka upp. Allt som ligger på bordet kom in idag. tack alla underbara stickerskor!

2 comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.