Stickerska: Tina i Falun

Tina började mejla med mig för en tid sedan. Hon tyckte att man skulle kunna ”stämpla” sin Facebook bild med Hjälpstickans logo. Det satte griller i huvudet på mig men jag ordnade det till slut.

Efter några mejl förstod jag att hon stickade en hel del och var en driven och engagerad person, så jag undrade om hon inte ville lista sig som en av våra stickerskor.
Det ville hon gärna.

Hon skriver själv så här:

”Jag är en flitig stickerska för Hjälpstickan här i Falun, och älskar att sticka, och det betyder mycket för mej att kunna hjälpa till.
Jag är sjukpensionär sedan flera år, pg av smärtproblem, sitter i rullstol, och har det tufft med smärtan i kroppen. För mej är det
rena terapin att kunna sticka och samtidigt göra något gott för andra , det värmer i hjärtat att göra en insats , då det är så många
som har det tufft där ute i vardagen.”

Bor i Friköpt radhus
Man JA, en underbar sådan
Barn 4 st ( 1 boendes hemma ) och 2 härliga barnbarn
Tina tar av sina egna garner men vill gärna ha basfärger för att kunna dryga ut med sina ganska färgglada egna garner. I Falun är det mest mössor för herrar som efterlyses men Tina stickar halsdukar också.
Vill du skänka bort garn? Mejla till garnbidrag@hjalpstickan.se, så får du en lista på våra stickerskor.

One comment

  • Så kul att få läsa om dej här , TIna! Ja, hon är verkligen en tillgång här i Falun och gör ett fantastiskt jobb. Dessutom bakar hon fantastiskt goda kakor till Ria-stugans stick-café, som nu har startat för den här terminen. Tusen tack för det , Tina. Kakorna har en strykande åtgång liksom mössorna och halsdukarna!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.