Rensa i dina garnlager

Jag läste ett inlägg på bloggen Feng Shui – Harmoni i hemmet som handlade om ”uti-fall-att”. Det slog mig att jag har ganska många sådana garner hemma, ”kanske senare”, ”jag har inte det perfekta projektet” eller ”i höst så ska jag…” Näe tänkte jag, en del garner är flera år. Så jag sorterar nu dessa för att skicka till några av våra stickerskor så att de kan bli sticka något fint till vintern åt någon annan.

Vi har flera stickerskor som gärna stickar med dina restgarner.

Klicka på länken så får du en lista med stickerskor, välj en eller flera.

Skicka gärna med en liten hälsning så vet hon varför hon får garnet.

//Ulrica

 

 

Rekommenderade artiklar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.