Mössor till Falun

Anita som sköter filialen i Falun efterlyser fler mössor!

Sticka en mössa och lägg den på posten eller lämna den på inlämningsställen i falun

Inlämning: Kundtjänsterna på ICA Maxi, Bataljonsvägen 11 och City Gross, Stortallsvägen 3.
eller Posta bidrag:

Anita Blomberg
Nämndemansvägen 7
791 61 Falun
Telefon: 070-617 13 02

3 comments

 • Hej Anita!

  Jag har nu satt fart på mina stickor, och vill så väldigt gärna hjälpa till med detta, jag tycker DU är fantastisk som gör så mycket i detta nätverk. En stor och fin DAGENS ROS till dej som lite uppmuntran.

  Min fråga till dej är, vilka storlekar på mössor söker du efter? Gäller det enbart vuxna, eller både för barn och vuxna?

  mvh Tina i Falun

 • Åhh- så glad jag blir. Tusen tack ! Härligt med nya bidrag. När jag sist pratade med gästerna på RIA-stugan så var det de själva som behövde mössor just nu. Vi har ju så kallt, men jag vet att en del utav dem har barn, så det finns nog ett behov även där. Men herrstorlekar i första hand, därefter damstorlekar behövs. Håll stickorna varma! TUSEN TACK! Anita

 • Tina i Falun

  Hej Anita!

  Jag hoppas att du fått min kasse med bidrag som jag lämnade på Citygross, för några veckor sedan.

  En fråga bara, som jag gärna vill få svar på. Är det inlämning även under sommaren, eller är det bättre att man stickar nu, men lämnar bidragen i höst, innan kylan kommer. Vad tycker du?
  kramar //Tina i Falun

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.