Ett stor fång rosor

Ett stort fång med rosor vill jag skänka till Kjell och Siv Tystberger på Gardax , Drottningggatan 100 i Stockholm. Kjell är mannen som jag skrev om i En solskenshistoria.Jag ringde dit för att tacka och då sa han att de så gärna vill bidra till vår verksamhet.Underbart! Därför ger de alla som stickar och skänker bidrag till Hjälpstickan, håll i er nu, 50% rabatt!! Är inte detta helt fantastiskt? Man blir ju så otroligt glad och varm i hjärtat. Så handla garn på Garndax och sätt fart på stickorna! Vintern håller i sig och många fryser.
Varmt tack till Kjell och Siv!

2 comments

  • Helt fantastiskt vilka underbara människor det finns! Dagens finaste ros till dem som gör detta. Hälsa gärna det till dem. Tyvärr bor jag lite för långt bort för att handla där, men de som bor i närheten hoppas jag verkligen handlar mycket i den affären.
    Kram//Tina i Falun

  • Jag ska försöka att ta mig dit i helgen. Låter lockande, fast jag inte skulle köpa så mycket garn detta året.
    Verkligen generöst av dem.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.