Dag 2 Syfestivalen 2009

Så här glad är jag av alla glada tillrop och stöttningar. (Bild från Eldstickan) Många besökare idag.  Många lämnade in bidrag och har därmed chans att vinna garn eller bok. Jättekul att det budskapet nått ut. Jag träffade många personer personer från Umeå, Västerås och Uppsala.

Det blev fin fina besök i montern, Ulrika från Stickamera.se, Eldstickan, Sannstick, Mamma Phu och vet ni jag tror och även Monica som hjälpte mig i montern idag tror att det var Joel Kinnaman som stog och läste i min monter.

Hjälpstickan bjöd inte bara på välgörenhetsprojekt på mässan idag det var inspirationens näste. Alla bidrag som hänger i montern drar ögonen till sig och många beundrar det vackra handarbetet. Tröjan med timmer och gran från Skellefteå får många beundrande kommentarer.

Min kofta (på bilden)och den stickning som jag har på mässan, en Candle Flame sjal drog ögonen till sig och jag tror att UlloMera som säljer garnet Evilla hade försäljningsrekord i sin monter.

Nu ska jag vila och ladda om för en dag till med underbara möten och vidare inspiration.

Tack också grannen Monica och Soili för hjälp i montern.

(Min egen kamera hade jag glömt ladda…fler bilder i morgon)

Rekommenderade artiklar

2 kommentarer

  1. Hejsan! Vilken fin kofta!!! Vad är det för mönster? Finns det på nätet? Sån vill jag oxå göra! För mig blev det ingen mässa i helgen tyvärr. Hoppas du hade kul där. Vårhälsningar från Eva.

  2. Koftan är gjord på detta gratis mönster http://www.elann.com/ShowFreePattern.asp?Id=138024 med Evilla garn (så klart) jag tror jag använde stickor 4 så det gick ganska fort. jag gjorde dessutom en annan lösning på kanten. Jag stickade på en snodd eller I-cord som det heter på utrikiska.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.